Rólunk

Rólunk

Legacy Home Decor

Családi vállalkozásunkat azért hoztuk létre, mert valami egyedit és időtállót szerettünk volna adni az embereknek. Mindannyian tudjuk milyen különleges szerepet tölt be egy ember életében az otthona, ezért is tartjuk annyira fontosnak, hogy mindenki jól érezze magát benne és óriási öröm számunkra, ha ennek mi is részesei lehetünk a dekorációink által!

Olyan termékeket hoztunk létre, amelyek állandó kiegészítői lehetnek az otthonoknak, mégis különlegesek. Egyedi díszpárnáink személyreszabhatóak és bármilyen alkalmat vagy akár hangulatot meg tudunk örökíteni velük.

 Szeretnénk az egyszerű, letisztult díszpárnák mellett olyanokat is kínálni, amik minden egyes szoba egyediségét kihangsúlyozzzák, vagy akár személyes eseményeket jelenítenek meg egy család életében. Legyen szó egy esküvőről, vagy egy megismerkedésről, akár egy gyermek érkezéséről. Az ünnepek különösen fontosak számunkra, hisz azok is az összetartást és az együtt töltött időt erősítik meg a szeretteinkkel, így minden egyes ünnepre külön kollekcióval készülünk!

Nyitottak vagyunk minden újdonságra, ezért, ha lenne egyedi ötleted, írj nekünk bátran és átbeszéljük a lehetőségeket!

Minden egyes grafikát mi készítünk, a párnahuzatokat mi varrjuk és mindegyik dizájnt mi vasaljuk fel a díszpárnákra, így biztosítjuk a tökéletes minőséget és az egyediséget.

Egyedi díszpárnahuzatok

Minden otthon más és más, mindenkinek más az ízlése, más stílusban dekorálja ki az otthonát, de az az egy biztos, hogy mindannyian azt szeretnénk, ha szépnek és otthonosnak éreznénk lakásunkat.

Előre megtervezett párnáink közt találsz letisztult, elegáns, csillogó, vagy akár bohókás darabokat, de amire a legbüszkébbek vagyunk, azok az egyedi személyreszabható díszpárnahuzataink.

Próbálunk minden kollekcióba belecsempészni olyan darabokat, ahol Te választhatod ki a feliratot, legyen az a családnevetek, a pároddal való megismerkedés dátuma, egy gyermek érkezése a nevével együtt, vagy akár az esküvőtök időpontja a monogrammotokkal.

Az egyedi ajándékoknál nincs is szebb, főleg, ha egy csodás emlék áll mögöttük, így biztos, hogy bárkit is lepsz meg ezekkel, örömet fogsz okozni.

Nagy választék
Egyedi dizájnok
Magas minőség
Gyors kiszállítás
Scroll to Top